Klacht schouder/nek slijmbeurs, peesontsteking

Via huis aan huis advertentie heb ik een kennismakingskorting bij voetreflexpraktijk Influunt ontvangen. Ik was erg nieuwsgierig naar hoe de behandeling zou zijn. Ik ben bekend met de voetreflexologie en heb meerdere keren voetreflexologie behandelingen gedaan, zowel in Europa als in Azië. Om uit te proberen, heb ik een afspraak gemaakt voor een ontspanningsbehandeling bij Gisèle. Je zou kunnen verwachten dat je je af en toe wat onprettig zal voelen tijdens zo’n behandeling, maar integendeel, voelde ik tijdens de behandeling helemaal geen pijn. Gezien mijn klachten, heb ik een vervolgafspraak gemaakt voor een echte voetreflex behandeling. Na een aantal intensieve behandelingen, zijn de klachten sterk verminderd. Door het toepassen van drukpunten aan je voeten, kan Gisèle de blokkades weghalen waardoor de klachten verminderd. Naast het weghalen van blokkades kan zij ook de energiestroming in je lichaam stimuleren. Ik heb wel baat bij de voetreflexologie behandeling en ervaar het als zeer prettig. Momenteel kom ik nog steeds bij Gisèle voor de behandeling.