Klacht Darmen

Wat mag dat dan wel wezen… Gisèle van Arnhem kon me daar van alles over vertellen. Het is belangrijk dat de energiedoorstroming in je lichaam met je geest in evenwicht komt. Maar eerst koffie en een warm voetenbad. Even vertellen hoe het gegaan was. Daarna begon de sessie met een geweldige ontspanningsmassage. Dat was een goed begin om deze toch wel chaotische dame (ik dus) tot rust te krijgen.

Al bij de tweede sessie mocht ik in haar nieuwe massage stoel zitten, die veel beter zat dan haar eerdere stoel. Met de verwarming erin gaf het de rust die ik nodig had om mijn darmprobleem aan te pakken. Gisèle is een vrouw die je probleem grondig aanpakt, fantastisch kan luisteren en er voor gaat om je te helpen met alles wat in haar zit.

Na de ontspanningsmassage, ging zij over op het zoeken naar de blokkades die de energiedoorstroming blokkeerde. Het was zeer wonderlijk voor mij dat zij exact op mijn voet kon aangeven waar de blokkades in mijn lichaam zitten. Mijn darmen waren het bewijs, begonnen dan ook meestal met veel kabaal aan te geven, dat ze goed zat.

Door de pijnlijke punten vast te houden en me te begeleiden in mijn ademhaling hebben we samen de blokkades kunnen minimaliseren. De ene week ging het beter dan de andere. Voor mij was het prettig dat de darmen voelbaar gingen werken en dat de ontlasting makkelijker op gang kon komen. Zeker in een zeer drukke periode van het jaar was een bezoek aan haar behandelruimte een heerlijk rustpunt.

Gisèle ik wens je nog veel succes met je Voetreflexpraktijk Influunt!

Dank je wel voor de leerzame sessies.