Klacht Hielspoor

Ik ben eigenlijk toevallig bij Gisèle terecht gekomen. Ik heb in het totaal 8 behandelingen gehad waaronder 1 x een metamorfosebehandeling en 1 x een ontspanningsbehandeling.

De behandelingen heb ik allemaal stuk voor stuk als ontspannend ervaren. Alle behandelingen starten in principe met een ontspannend voetbad.

Gisèle is heel duidelijk in het zowel het uitleggen als de uitvoering van de behandeling. Ze geeft ook heel duidelijk aan wat er gaat gebeuren en wat ze van mij verwacht. Dat is erg prettig.

Voordat de behandeling start neemt Gisèle eerst de afgelopen week met me door. Hoe ik het ervaren had, of er nog bijzonderheden waren opgevallen en of ik een cijfer aan mijn hielspoor wilde geven.

De eerste 4 behandelingen was er weinig verandering in mijn hielspoor te bemerken maar heb ik bijvoorbeeld wel hele donkere urine ervaren, en 2 behoorlijke ontstekingen gehad.

In aanloop naar de 5e behandeling merkte ik dat ik beter op mijn voet kon staan en na alle behandelingen te hebben gehad moet ik zeggen dat ik alleen nog een beetje stijfheid in mijn voet ervaar bij het opstaan.

De metamorfosebehandeling was apart. Deze heb ik als fijn ervaren maar merkte wel dat dit een behandeling is waar je open voor moet staan en echt aan toe moet zijn. Je moet alles wel los kunnen laten en goed ontspannen zijn anders duurt het wellicht te lang.

De metamorfosebehandeling was tevens de laatste van de 8 behandeling en op de dag dat ik voor de 2e dag was gestopt met roken. Inmiddels is dag 4 bijna voorbij en ik heb nauwelijks last van ontwenningsverschijnselen. Wellicht vanwege de behandeling? Ik denk dat alle beetjes helpen en het zeker een positieve bijdrage heeft geleverd.

Ik kan me zo voorstellen dat ik in de nabije toekomst nog eens een beroep op Gisèle zal doen vanwege de hormoonbehandeling die zij opperde.

Ik ben er van overtuigd dat voetreflex een positieve bijdrage kan leveren aan het in balans brengen van lichaam en geest. Belangrijk is wel dat de persoon in kwestie daar ook zelf de nodige bijdrage aan levert en er open voor staat.

Dank je wel Gisèle!!! Tot een volgende behandeling!