Klacht Burnout

Via een vriendin terecht gekomen bij Gisèle van Arnhem. Omdat ik herstellende ben van een burn-out. Na diverse therapieën te hebben gevolgd voor mijn burn-out stond ik sceptisch tegenover weer een therapie. Toch wist Gisèle mij, al tijdens de intake, met haar persoonlijkheid te overtuigen om de behandeling te starten.

Meerdere keren behandeld en zeker veel baat bij gehad. Gisèle is kundig, weet waar ze moet aanpakken en is een prettige persoonlijkheid. Tijdens de behandelingen praten we over van alles, maar wanneer stilte gewenst is voelt ze dat ook aan. Ze is open, geeft goede adviezen en inzichten in jezelf. Gaandeweg de behandelingen heb ik steeds meer inzichten gekregen die voor mij waardevol zijn.

Ik heb enorm veel baat bij de voetreflex behandelingen en mijn lichaam en geest komen meer en meer in balans. Belangrijk is wel dat het aantal behandelingen afgestemd wordt op zowel de fase van de burn-out waarin de patiënt zich bevindt als hoe lang een patiënt al worstelt met een burn-out. 8 behandelingen is te weinig om tot een goed resultaat te komen.

Ik kan met recht zeggen dat Gisèle van Arnhem haar vak goed verstaat, op een prettige manier met mensen omgaat en gaat voor kwaliteit. Kortom iemand waar ik mensen graag naar verwijs.